GREENELY

Greenely erbjuder Sveriges kanske smartaste elavtal med tillhörande app. Greenely säljer el till inköpspris och har alltså inga pålägg på elpriset. Ambitionen är att vara ett billigt, enkelt och smart elbolag som finns direkt i din telefon. Greenely erbjuder ett timprisavtal som ger dig kontroll över ditt elpris. Genom att visualisera dagens och morgondagens elpriser och genom att skicka smarta notiser direkt i appen kan du då dessutom planera eller styra din elförbrukning och minska kostnader.

Greenely Appen
Genom Greenely får våra användare möjlighet att följa sin elförbrukning timme för timme direkt i vår app. I appen jämförs man med andra liknande hushåll och kan tävla med sina vänner för att se vem som sänker sin elförbrukning mest. Här får dem också tips på hur de kan minska användningen av el i sin villa, lägenhet eller sommarstuga.

Greenely Elavtal
Greenely erbjuder ett smart timprisavtal där våra kunder själva kan påverka sin elfaktura beroende på hur de använder sin el. All el som vi säljer är till självkostnadspris och har alltså inga extra pålägg på spotpriset. Greenely tar istället en fast månadsavgift på 69 kr per månad där du får tillgång till Sveriges kanske smartaste elavtal med tillhörande app. I appen ser man dagens och morgondagens elpriser timme för timme och kan därför själv planera sin elförbrukning utefter detta. Vi hjälper till genom att skicka notiser vid högt/lågt elpris samt skickar varningar vid onormal elanvändning för att identifiera energitjuvar.

Greenly arbetar kontinuerligt för att kunna hjälpa våra kunder sänka sin elförbrukning och sina kostnader genom att optimera och styra deras elförbrukning åt dem. Vi håller i nuläget på med ett beta-test av vår nya funktion Smart elbilsladdning. Genom våra smarta algoritmer laddar vi våra kunders elbilar när elpriset är som billigast.