Jämföra Elpriser

Intresse och behov att jämföra elpriser ökar hela tiden.  Det löner sig ofta inte att vara trogen kund längre.  Nya kunder får oftast bättre priser och bättre villkor.  Det lönar sig att jämföra elpriser och hoppa runt varje år.

Det är självklart 100% GRATIS att använda sig av nedan siter för att jämföra elpriser och elavtal. Inga extra avgifter tillkommer. 

  • Elskling
    Elskling är en el-jämförelse site som startades som ett privat initiativ av ett par KTH-studeneter. Detta är en av de äldsta jämförelsesiterna för elmarknaden. Priserna uppdateras kontinuerligt och man erbjuder bra möjligheter för att genomföra ett leverantörsbyte när du väl beställt sig för rätt elleverantör och elavtal. 
  • Compricer
    Compricer är också en bra eljämförelse site. Här kan man oftast hitta elavtal som inte finns hos andra siter. Priserna uppdateras kontinuerligt. Förutom el jämför man även andra tjänster, såsom telefon- bredband och försäkringsavtal.
  • Elpriskollen
    Elpriskollen är ett statligt initiativ från elmarknadsinspektionen. Siten har på senare tid fått en rejäl uppfräschning vad gäller användargränssnitt.